Ocker neemt zetel D66 Vlissingen in

D66 Vlissingen staat aan de vooravond van een nieuwe fase met de aanstaande overdracht van het raadslidmaatschap van Desiree Schrijver aan de jonge en gedreven Ocker Ghering. In een recente aankondiging heeft Schrijver haar aftreden bekendgemaakt, waarbij ze aangaf dat de uitdagende combinatie van werk, raadslidmaatschap en privéleven haar tot deze moeilijke beslissing heeft geleid na anderhalf jaar enthousiaste inzet.

LET OP: auteursrechten ontbreken. S.v.p. de auteursrechten invullen voor deze afbeelding before using it.

Ocker Ghering, die tijdens de laatste verkiezingen slechts vijf voorkeursstemmen minder ontving dan Schrijver, staat klaar om haar positie in te nemen en nieuw elan te brengen in de lokale politiek. Met zijn 25 jaar belichaamt Ghering de frisse en dynamische koers die D66 Vlissingen voor ogen heeft.

In een reactie op zijn aanstaande rol als raadslid, benadrukt Ocker Ghering zijn toewijding aan de lokale gemeenschap: “Ik voel me vereerd om het stokje over te nemen van Desiree, die zich anderhalf jaar lang met enthousiasme heeft ingezet voor onze stad. Samen met mijn collega’s zal ik me blijven inzetten voor een open, progressief en betrokken Vlissingen.”

D66 Vlissingen bedankt Desiree Schrijver voor haar toewijding en inzet gedurende haar tijd als raadslid en wenst haar alle succes in haar verdere inspanningen. Tegelijkertijd verwelkomt de partij Ocker Ghering met open armen en kijkt uit naar de voortzetting van constructieve samenwerking en positieve verandering onder zijn leiding.

Met Ocker Ghering aan het roer ziet D66 Vlissingen de toekomst met vertrouwen tegemoet, vastberaden om de belangen van de inwoners te behartigen en de stad naar nieuwe hoogten te leiden.