Ocker Ghering

Ocker Ghering - Beeld: D66

Ocker is in juni 2021 verkozen door de leden van Vlissingen tot onze lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen in maar 2022.

  • 25 jaar
  • Vlissingen

Ik ben Ocker Ghering, 23 jaar, hockey bij HC Walcheren en werkzaam bij de Saman Groep. Hier help ik mensen hun huis te verduurzamen en graag wil ik dit doorzetten in de gehele gemeente Vlissingen.

Vier jaar geleden ben ik naar Vlissingen gekomen zonder voorkennis. Maar ik kan nu toch wel zeggen dat ik verliefd ben geworden op deze mooie stad. De stad van natuur en cultuur, van een terrasje pakken op het Bellamypark en de hele zomer op het Nollestrand. Vlissingen heeft zoveel te bieden aan de vele toeristen maar vooral ook aan de diverse inwoners. Dat maakt Vlissingen zo bijzonder.

Maar Vlissingen staat ook voor grote uitdagingen. Nu het Scheldekwartier bijna af is, krijgt de stad een nieuw gezicht en nieuwe energie. Echter moeten we juist in deze pandemie de andere wijken niet vergeten. Ik wil me vooral gaan inzetten voor gelijke kansen voor iedereen in de gemeente en de vergroening en verduurzaming van Vlissingen, Souburg en Ritthem.

Dat doe ik natuurlijk niet alleen! Met alle actieve leden van D66 Vlissingen ga ik graag aan de slag.  Onze leden hebben veel kennis en specialismen in huis en de bundeling van die kennis is onze kracht. Ik wil natuurlijk met iedereen samenwerken aan een nog mooier Vlissingen. We moeten zorgen dat Vlissingen een gemeente is waar iedereen terecht kan voor een goede en betaalbare woning, waar alle kernen leefbaar blijven en waar we klaar staan voor al onze inwoners.