Desirée Schrijver raadslid

Desirée Schrijver

Desiree Schrijver - Beeld: D66

Vlak na de uitslagenavond van de gemeenteraadsverkiezingen bleek dat Desirée met net vijf stemmen voorsprong op Ocker eindigde. Desirée Schrijver wordt dus het raadslid voor D66.
Volgens de Kieswet werd zij dus als eerste uitgenodigd om haar plaats in de gemeenteraad in te nemen. Een goed gesprek met de lijsttrekker en de rest van de actieve leden in Vlissingen leidde ertoe dat ze op 30 maart namens D66 Vlissingen wordt beëdigd!

“De kiezers hebben gesproken en dat signaal moeten we honoreren”, aldus Desirée die, zoals ze zelf zegt, wel even zal moeten wennen aan haar nieuwe status. Er is dus zeker geen sprake geweest van enige vorm van strijd zoals de PZC in een eerder artikel suggereerde.
“Ocker zal ook even moeten wennen. Hij heeft de afgelopen maanden bijzonder veel werk verricht en ik kan me voorstellen dat je dat een teleurstelling moet verwerken”

Nu is het zaak dat we zoveel mogelijk van het D66 programma kunnen verwezenlijken in de komende onderhandelingen. We gaan ons dus eerst samen met de actieve leden beraden op wat wij willen inbrengen.
Daarna kunnen Ocker en Ton en ik de portefeuilles verdelen.