Els Borst Netwerk Utrecht

Beeld: Els Borstnetwerk

“De politiek is te belangrijk om
alleen aan mannen over te laten.”

Is een bekend citaat van Els Borst. Het Els Borst Netwerk is bedoeld om vrouwen te faciliteren om zich verder te ontplooien en om succesvol hun weg te vinden in de politiek en binnen D66. We richten ons op meer vrouwen en diversiteit in politiek, maatschappelijk middenveld én arbeidsmarkt. Dit doen we ook in Utrecht met laagdrempelige kleine en grotere bijeenkomsten, voor vrouwen én mannen en anders, voor leden en niet-leden. Inhoudelijke onderwerpen en individuele vragen kunnen elkaar hierbij afwisselen.

Wil jij een keer aanschuiven bij een activiteit? Of heb jij ideeën voor een activiteit, wil je meehelpen of Els Borst Netwerk-ambassadeur worden? Laat het ons vooral weten! ? Of heb jij een bepaalde (politieke) leer- of ontwikkelvraag? Wij kijken graag of we kunnen meedenken of een match kunnen maken met een Els-mentor. Mail naar [email protected].

Het Els Borst Netwerk werkt met ambassadeurs en heeft ook een landelijk bestuur. Kijk voor meer informatie over het landelijk Els Borst Netwerk op https://elsborstnetwerk.d66.nl/. Daar kun je je ook aanmelden voor het bredere netwerk, andere activiteiten en de landelijke nieuwsbrief.