Dit is ons team

Ons team van kandidaten is er klaar voor. Zij willen werken aan een gemeente waar we iedereen vrij laten, maar niemand laten vallen.

Hieronder maak je kennis met onze fractie en afdelingsbestuur. Wil je weten wie onze kandidaten zijn? Klik dan hier.

Sinds 2010 is D66 Steenwijkerland vertegenwoordigd in de gemeenteraad. De fractie bestaat op dit moment uit één raadslid, Emmy Elgersma.
De fractie houdt zich bezig met de dagelijkse politiek. Zij bespreekt de verschillende onderwerpen die op de agenda staan, maar agendeert zelf ook belangrijke onderwerpen voor een mooier Steenwijkerland. Wil je de vergadering een keer bijwonen? Neem dan gerust contact op met de fractievoorzitter of via het contactformulier.

Het bestuur is verantwoordelijk voor onder meer het organiseren van activiteiten rondom debat, training en campagne. Daarnaast pakt het bestuur ook ledenactiviteiten op, door bijvoorbeeld een nieuwjaarsbijeenkomst of politiek café te organiseren. Idealiter zou het bestuur beschikken over vijf leden. Bij interesse neem dan contact op met de voorzitter. Voor vragen over de afdeling en haar activiteiten neem contact op via het contactformulier.