Beeld: Auteursrechthouder: D66 gem. Steenbergen

Ik ben trotse lijsttrekker van D66.

Dat zijn de zogenaamde zachte onderwerpen: mens, natuur, leefbaarheid, democratie.

11 oktober 1986

De noordelijkste kern van onze gemeente: Dinteloord (en Prinsenland).

Dat zijn er een aantal: Raadhuisplein (het hart van Dinteloord), Beneden Sas (met hele mooie natuur), Bakermat in Kruisland om te suppen, langs het Schelderijnkanaal in Nieuw-Vossemeer. Genoeg mooie plekken in onze gemeente die ik wellicht vergeet!

Onze gemeente kan veel meer natuur kwijt: meer bomen en diversiteit in flora en fauna. Tevens mag er wel meer steun komen vanuit de gemeente richting de verenigingen, stichtingen en culturele instellingen.

Onze gemeente kan meer natuur planten zoals bomen en ecologische verbindingszones. Tevens ga ik mij inzetten voor een jeugdburgemeester (en jeugdraad!) en het verbeteren van het openbaar vervoer in onze gemeente.

In de eerste, gedeelde, plaats: onderwijs en democratie. D66 is dé onderwijspartij. Daarbij zet D66 zich in voor vernieuwde democratie.

In Europa van Geert Mak. Door dit boek heb ik een zeer goed beeld gekregen van Europa in de 20e eeuw. Dankzij dit boek begrijp het essentiële belang van Europa als continent maar ook als Europese Unie.

Dat was Fragement Live in dorpshuis te Dinteloord. Een feest in je eigen dorp is al een feest opzicht, maar dan een goede band én in het dorpshart van Dinteloord met Dinteloorders maakte dit tot een top avond!

Voorstellen

  • 37 jaar
  • Roosendaal en Nispen
  • Dinteloord
  • Hij/hem