Werving nieuwe wethouder


Omdat het benoemen van een wethouder enige tijd vergt (werving, selectie, VOG en integriteitsonderzoek), starten wij direct de procedure. Bijgevoegd tref je de profielschets van de wethouder in Rhenen. Sollicitaties kunnen tot 5 augustus gestuurd worden naar Hans Hilberts ; [email protected]. Hij is komende weken ook telefonisch beschikbaar voor informatie.  0638313129. De wethoudersadviescommissie  (WAC) bestaat uit Liesbet Dreeuws, Hans Hilberts en mij.
 
VERVROEGDE AAV IN RHENEN
Wij willen de AAV in Rhenen dit jaar vervroegen naar begin oktober, zodat wij intern uitgebreid afscheid kunnen nemen van Hans Boerkamp. Daarnaast verwachten wij dat de leden kunnen kennismaken met de nieuwe wethouder.
 
DE WERELD OM ONS HEEN
Ondertussen gebeurt er veel in de wereld om ons heen. Wij zien een nieuw kabinet dat – voorzichtig gezegd – geen goede start heeft gemaakt. De discussie in de kamer was ronduit onwaardig. Enig lichtpunt zijn de verkiezingsuitslagen in Engeland en Frankrijk. Het lijkt of de opmars van extreem rechts ten einde loopt en de groene en rode krachten terrein winnen. Een goede tegenmacht. Laten we er samen voor zorgen dat dit ook in Nederland tot stand komt.