Contact met D66 Rhenen

Contact met D66 in Rhenen

Contactdetails.

Bezoek- en postadres

Adres
Huis van de gemeente Rhenen
Nieuwe Veenendaalseweg 75
3911 MG Rhenen

Heb je vragen over onze plannen of heb je zelf betere ideeën? Bel of WhatsApp ons op 06-54911731. We bellen je binnen een dag terug.

Elke eerste vrijdag van de maand kun je ons van 14.00-15.00 vinden in het werkcafé in het Huis van de Gemeente (grenzend aan de hal); voor vragen of gewoon voor een kopje koffie. Je hoeft geen afspraak te maken, je bent altijd welkom. Kijk op onze facebook voor updates over het inloopspreekuur, bijvoorbeeld als deze op een feestdag plaatsvindt.

Astrid Hoogeveen, vertrouwenspersoon - Eigen foto Beeld: Rechtenvrij

Op 11 mei 2023 (Rhenen) en 13 juni 2023 (Utrechtse heuvelrug) hebben de Algemene Afdelingsvergaderingen Astrid Hoogeveen benoemd als vertrouwenspersoon. Wij vinden het van belang dat er laagdrempelig iemand beschikbaar is voor vragen, een luisterend oor of een gesprek als de samenwerking niet prettig verloopt. Uiteraard zijn alle gesprekken vertrouwelijk met uitzondering van de wettelijke meldingsplicht bij ernstige strafrechtelijk zaken. De vertrouwenspersoon kan je waar nodig adviseren over vervolgstappen. Bijvoorbeeld bij de landelijke commissie Integriteitsonderzoeken. Uiteraard blijft het bestuur ook beschikbaar om een gesprek mee te voeren.
Astrid Hoogeveen is psycholoog en heeft ervaring als vertrouwenspersoon. Zij kent D66 goed omdat zij in het verleden daar lid en actief geweest is. Astrid is aangesloten bij het landelijk netwerk van vertrouwenspersonen van D66. Wij volgen daarom ook het landelijk protocol als er opgeschaald moet worden. Het landelijke protocol is hier te vinden.
Astrid Hoogeveen is te bereiken op telefoonnummer 0621282817 of astrid.hoogeveenenpartners.nl