Sander Klaver

Beeld: D66

Iedereen in onze gemeente moet de kans krijgen om te kunnen sporten!

  • 42 jaar
  • Haarlem
  • Oss
  • Hij/hem

Ieder van ons doet ertoe! Dat is ons motto en daar sta ik voor, zeker in een tijd waar de samenleving verhardt moeten we oog blijven houden voor elkaar.

Door het enthousiasme van onze lijsttrekker Bekir Atman stel ik me met plezier weer kandidaat, om samen met onze andere toppers onze gemeente nog mooier te maken.

Al 40 jaar woon ik met plezier in de gemeente Oss. Een stad die uniek is met al zijn dorpen en kernen. Ik ben bijna 10 jaar met mijn vriendin Marianne en mijn kinderen Sofie en Luca woonachtig in de wijk de Ruwaard. In mijn vrije tijd voetbal ik bij SV Ruwaard en heb ik diverse vrijwilligers functies daar bekleedt.

De afgelopen jaren mocht ik als burgerlid een actieve rol spelen in de commissie Sociaal Bestuurlijk en de commissie Ruimte, waardoor ik de nodige ervaring heb die ik graag overbreng in onze nieuwe fractie.

Waar ik het meest trots op ben wat ik daar behaald heb, is dat we als gemeente geen rubbergranulaat meer gebruiken bij aanleg/renovatie van kunstgrasvelden

Lievelingsplek in je gemeente

Natuurcentrum en kinderboerderij De Elzenhoek. Hier komen we als gezin regelmatig om lekker te spelen en naar de dieren te kijken.

Welke kansen zie jij voor je gemeente?

Er staan de komende jaren veel belangrijke onderwerpen op de agenda; waaronder nieuwbouw Golfbad, nieuwbouw Oss West en de Geffense plas. Hier wil ik me graag voor inzetten.

Wat zijn drie zaken die jij als raadslid wil veranderen?

  • Goede communicatie naar onze inwoners.
  • Kansengelijkheid voor iedereen.
  • Goede voorzieningen in wijken en dorpen.

Wat betekent D66 voor jou?

D66 is voor mij de partij waar iedereen kan zijn wie hij/zij wil zijn, en waar we op een goede manier met elkaar kunnen discussiëren om zo tot een goed besluit te komen gebasseerd op inhoud en feiten.