Contact met D66

Over de afdeling

D66 Midden-Delfland en D66 Westland hebben een gezamenlijk bestuur.
Het bestuur organiseert regelmatig (thema)bijeenkomsten of andere activiteiten met een politiek of sociaal karakter. Ook wordt er ten minste 2 keer per jaar een ledenvergadering georganiseerd. Alle activiteiten en bijeenkomsten van de afdeling zijn openbaar en voor iedereen toegankelijk. Alle leden krijgen hiervoor een uitnodiging.
De data van vergaderingen, bijeenkomsten en overige activiteiten zijn te vinden in de Agenda. Periodiek krijgen alle leden een nieuwsbrief met het laatste nieuws uit de fracties en het bestuur.

De afdeling kent een groot aantal actieve leden, maar is altijd op zoek naar enthousiaste leden die willen meedoen. Heb je vragen of wil je actief worden, neem dan contact op met het bestuur.

Zowel in Westland als in Midden-Delfland heeft D66 een politieke fractie. Ook de fractievergaderingen zijn openbaar. Wil je er (een keer) bij zijn, stuur dan een mail naar: [email protected]

Fractie Midden-Delfland

Voor politieke vragen en vragen over de gemeenteraad kunt u contact opnemen met de fractie:
[email protected]

Afdelingsbestuur D66 Westland & Midden-Delfland

Afdelingsbestuur D66 Westland & Midden-Delfland
Voor alle vragen over het lidmaatschap, het verkiezingsprogramma of de activiteiten van de afdeling kunt u contact opnemen met het bestuur:
[email protected] (Imke Verbeek)
06 – 43 71 37 02

Social Media

Volg ons ook op:
Facebook: D66MiddenDelfland
Instagram: https://www.instagram.com/d66middendelfland/
Twitter: @D66_MidDelfland

Landelijk Bureau D66

Het Landelijk Bureau is verantwoordelijk voor de organisatorische kant van de partij en voert vele taken uit die noodzakelijk zijn voor het functioneren van D66. Zij treedt dienstverlenend op voor de leden, afdelingen en regio’s en is verantwoordelijk voor alle verenigingszaken. Op het Landelijk Bureau werken ongeveer 30 mensen die bij de partij in dienst zijn. In campagnetijd worden extra medewerkers ingezet.

Bezoek- en postadres
Landelijk Bureau D66
Lange Houtstraat 11
2511 CV Den Haag

Telefoonnummer
070-3566066