Bert Tibben

Bert Tibben - Beeld: D66 Katwijk

Ik ben niet geboren, maar wel getogen in Katwijk. Sinds 1967 woon ik in de gemeente, met een onderbreking van 7 jaar in Sassenheim.

In 2012 ben ik op 65-jarige leeftijd gepensioneerd, na een loopbaan van ruim 40 jaar in de pensioenwereld. Ik was verantwoordelijk voor de beleggingen van een middelgroot pensioenfonds.

Als lid van het managementteam van het fonds kwam ik in aanraking met alle aspecten van de pensioenwereld, ook de sociale aspecten ervan kregen mijn aandacht.
Na mijn pensionering ben ik actief gebleven in de pensioenwereld, als adviseur en als bestuurslid van een gepensioneerdenvereniging. Ook ben ik bestuurslid van een Vereniging van Eigenaren.
 
Sinds 2018 ben ik burgerlid in de fractie van D66 in de gemeenteraad van Katwijk. Mijn aandacht gaat vooral uit naar woningbouw, ruimtelijke ordening en mobiliteit.
 
In de komende gemeenteraadsperiode zal er vooral veel aandacht moeten worden besteed aan de ontwikkeling van de nieuwe woonkern Valkenhorst. Ik hoop daaraan mijn bijdrage te kunnen leveren.

  • 56 jaar
  • Sassenheim
  • Katwijk
  • Hij/hem