Oproep: hoe zien jongeren Hilversum in 2040?

Wat vind jij belangrijk voor Hilversum in 2040? Hoe wil jij wonen en werken? Hilversum werkt aan de Omgevingsvisie en wil Sleutelgebied in de Metropoolregio Amsterdam zijn, en daarom moeten we nu keuzes maken over wat we met de toekomstplannen willen voor de komende 20 (!) jaar.

Praat mee over de toekomst van Hilversum!

Wat vind jij belangrijk voor Hilversum in 2040? Hoe wil jij wonen en werken? Hilversum werkt aan de Omgevingsvisie en wil Sleutelgebied in de Metropoolregio Amsterdam zijn, en daarom moeten we nu keuzes maken over wat we met de toekomstplannen willen voor de komende 20(!) jaar.

Dat is een grote tijdspanne, en daarom willen we jongeren nú betrekken bij de discussie. Want we doen het ook voor hun toekomst! D66 wil van jou weten hoe jij verstedelijking in Hilversum voor je ziet, of je kansen ziet voor een duurzame en mooie stad, of juist bedreigingen.

Raadslid Vivienne Wesselink wil een groep jongeren om zich heen verzamelen die voor hierover graag hun mening willen geven. Ben je in de leeftijdscategorie 18-30 jaar, meld je dan gelijk even aan via: [email protected]. Zo praat jij mee over de toekomst van jouw Hilversum!