Maak kennis met onze kandidaat Francis Alba Heijdenrijk

Op 15 maart zijn de verkiezingen voor de Provinciale Staten. Op de lijst van D66 staat een echte Gorcumer: Francis Alba Heijdenrijk.

Beste Gorcumer,

ja Gorcumer, want het draait ook om jou met de provinciale statenverkiezingen. Waarom deze verkiezingen belangrijk zijn en waarom het belangrijk is dat ook jij je mening laat gelden komende verkiezingen, zal ik mij eerst even voorstellen en uitleggen waarom in deze oproep doe. Ik ben Francis Alba Heijdenrijk en ik sta op plek 25 op de kandidatenlijst van D66 voor de provinciale statenverkiezingen. Ik, opgegroeid in Gorinchem en met ervaring als raadslid in de Gorinchemse gemeenteraad, ben vastberaden om mij in te zetten voor een duurzame provincie die klaar is voor de toekomst. Ik streef ernaar dat we een provincie creëren en behouden waarin iedereen de kans krijgt om mee te doen en waarin natuur en milieu centraal staan.

Waarom zijn de provinciale staten belangrijk?

De provinciale staten is een belangrijk bestuurlijk orgaan dat verantwoordelijk is voor het nemen van beslissingen die invloed hebben op ons dagelijks leven. Zo is de provincie verantwoordelijk voor de aanleg en het onderhoud van wegen en vaarwegen, het openbaar vervoer, de inrichting van het landschap, de bescherming van natuurgebieden en de economische ontwikkeling van de regio. Het is daarom van groot belang om bij de provinciale statenverkiezingen te stemmen op een partij die zich inzet voor een duurzame en toekomstbestendige provincie. 

Waarom D66?

Als je op zoek bent naar een partij die zich hard maakt voor een duurzame toekomst en zich inzet voor een goed en evenwichtig bestuur van de provincie, dan is D66 de partij voor jou. D66 hecht grote waarde aan duurzaamheid en zet zich in voor de versterking van de natuur en een gezonde leefomgeving. De partij staat voor een open, tolerant en sociaal Nederland waarin iedereen de kans krijgt om zich te ontplooien en te participeren.
 
Als jij wilt bijdragen aan een groenere en gezondere toekomst voor Zuid-Holland, dan is het belangrijk om te stemmen op een partij die hier aandacht aan besteedt. Stem op D66 en op Francis Alba Heijdenrijk op plek 25 van de kandidatenlijst. Samen werken we aan een toekomst waarin wonen, werken en recreëren in balans zijn met onze natuur en omgeving.

Francis Alba Heijdenrijk

Francis Alba Heijdenrijk - Beeld: Wendy Alba Heijdenrijk