Op campagne met Rob Jetten

Gisteravond (24 oktober) gingen we met de lijsttrekker van D66, Rob Jetten, op campagne. In gesprek met inwoners van de wijk Goes-West over voor hun belangrijke thema’s in de verkiezingen.

Na zijn eerste werkbezoek in 2018 bij Marsaki, was Rob Jetten terug in Goes.

Veel leuke gesprekken

We hebben veel leuke gesprekken gevoerd met betrokken inwoners. Niet iedereen heeft iets met D66 maar toch gingen veel mensen even met ons in gesprek over hun zorgen en wensen.

Belangrijkste thema’s

Veel mensen noemden Wonen als belangrijk thema en grote zorg voor de toekomst. Heeft iedereen straks nog wel kans op woonruimte? Ook over het thema Zorg gaven veel mensen aan zorgen over te hebben.

De kloof tussen overheid en inwoner was toch wel het meest genoemde punt. Doen wat er gezegd en beloofd wordt. Inwoners hebben zeker begrip voor compromissen sluiten, maar dan nog wordt er niet altijd naar inwoners geluisterd. Dit geldt ook op lokaal niveau in Goes volgens hen.

Ook lokale items

Niet alleen landelijke thema’s kwamen aan bod. Ook fietsen werd een aantal keer genoemd als punt. Een aantal van onze rotondes in Goes zijn nog steeds gevaarlijk voor fietsers en daar maken inwoners zich zorgen over.