Nieuwe voorzitter en secretaris EBN bekend!

Afgelopen week konden jullie stemmen op de kandidaten voor twee posities in het Els Borst Netwerk: Voorzitter en Secretaris. De stemming sloot afgelopen donderdag 8 juni om 12.00 uur.

We zijn zeer verheugd te kunnen melden dat we twee sterke, inspirerende vrouwen in het bestuur mogen verwelkomen; Yassmine el Ksaihi als onze nieuwe Voorzitter en Elly André als Secretaris (link naar de uitslag van de verkiezingen).

Reactie van Yassmine el Ksaihi op haar verkiezing tot Voorzitter van het Els Borst Netwerk:

“Enorm veel dank aan alle leden. Ook dank aan de andere kandidaten. Het toont hoeveel passie en talent er binnen de partij is. Ook ik wil mijn maatschappelijke drive, passie en ervaring inzetten voor de emancipatiebeweging, die binnen en buiten D66 nog steeds hard nodig is.”

“Ik ben een geboren en getogen Amsterdamse, 37 jaar, en stadsdeelbestuurder in Amsterdam Noord. Al vele jaren actief in de partij en de maatschappij. Ik geloof in de kracht van de samenleving. De kracht van de collectiviteit, met altijd oog en ruimte voor het individu. Laten wij het goede voorbeeld geven en via de lokale netwerken mini families creëren en elkaar versterken en beschermen. Dit kunnen we niet alleen! Heb je ideeën, wil je meedoen? Mail of app me vooral! Tot gauw!”

Reactie van Elly André op haar verkiezing tot Secretaris van het Els Borst Netwerk:

“Ik voel me erg vereerd en dankbaar dat ik verkozen ben als secretaris van het Els Borst Netwerk! Ik wil alle  stemmers bedanken voor het vertrouwen in mijn vermogen om deze rol te vervullen, dat betekent veel voor mij. Nu kan ik niet alleen als raadslid in Apeldoorn mijn steentje bijdragen op gebied van inclusie(ve politiek), maar mag ik dit  ook doen bij het EBN en daar kijk ik enorm naar uit.”

“Ik kijk er naar uit om de leden te ontmoeten en samen te gaan werken met het bestuur om iets moois neer te zetten voor het EBN. Nogmaals hartelijk dank voor het vertrouwen in mij en tot snel!”