Lokaal en Liberaal, voor een gezonde gemeente. Dat is waar D66 Eersel voor staat.

Bekijk hier wat Paul de komende vier jaar wil bereiken

LET OP: auteursrechten ontbreken. S.v.p. de auteursrechten invullen voor deze afbeelding before using it.

D66 Eersel staat voor een gezonde gemeente. De afgelopen jaren hebben wel laten zien hoe belangrijk gezondheid is. Wij gaan, samen met jou, vol inzetten op onze gezondheid. Dit doen we door te kijken naar verschillende beleidsgebieden, waarbij we allereerst met ons gezond verstand kijken.

Planten zijn goed voor de mens. Niet alleen zijn planten een belangrijke voedingsbron, maar ze leggen ook nog een koolstofdioxide vast en filteren de lucht. Ook is de kleur groen goed voor de mentale gezondheid, ook iets wat de afgelopen 2 jaar in de schijnwerpers stond.

Naast planten wil D66 Eersel ook duurzaamheid uitstralen in de gemeente. We willen de lasten van de energietransitie evenwichtig dragen. In dit proces moet iedereen gehoord worden.

Nog belangrijker is het vertrouwen in de politiek herstellen. Lokaal moeten inwoners gehoord worden.
Naar de mening van D66 worden te veel vergaderingen achter gesloten deuren gevoerd. Laat de inwoners weten wat er in de raad gebeurd. Niet alleen tijdens de raadsvergaderingen, maar ook daar omheen.

Niet geheel onbelangrijk is dat D66 Eersel een hart voor de lokale mensen heeft. We willen graag in gesprek met iedereen en zijn daar altijd bereikbaar voor. Op sociale media en op straat.

Ook heeft D66 Eersel hart voor lokaal door de link met landelijk. We weten dat het één gemeente niet lukt om verandering teweeg te brengen. D66 Eersel lukt dit wel, omdat het een link heeft met de landelijke politiek. Dit maakt D66 Eersel uniek ten opzichte van lokale partijen.

  1. Gebruik gezond verstand
  2. Kijk naar lokale behoeften
  3. Gebruik de inzichten van lokale personen
  4. Bespreek, waar dat kan, kennis met de partij in Den Haag. Zij kunnen iets van ons leren.
  5. Koester ons mooie, groene stukje in Brabant.