Wethouder Jeroen Klaasse opent nieuwe sporthal

Zaterdag 28 januari is de nieuwe sporthal aan de Prins Bernhardlaan in Diemen geopend. Wethouder sport Jeroen Klaasse van D66 Diemen had de eer om de hallen feestelijk te openen, samen met bestuursleden van de volleybalvereniging Smashing ‘72, basketbalvereniging Blue Stars, handbalvereniging sv Zeeburg en korfbalvereniging DKV Victoria.

De nieuwe sporthal

De oude sporthal aan de Prins Bernhardlaan is compleet gerenoveerd. En daarnaast is een nieuwe sporthal gebouwd. De twee hallen zijn verbonden door een nieuwe kantine, waardoor er een geheel nieuw sportcentrum is ontstaan, met voldoende ruimte voor binnensport in Diemen. Het nieuwe indoor sportcomplex is duurzaam gebouwd en verbouwd. De komende 40 tot 50 jaar kunnen kinderen en volwassenen hier heerlijk sporten. Er wordt inmiddels al volop gesport in beide hallen. En ook de horeca is open.

D66 en sport

D66 Diemen zet zich in voor een goed sportklimaat in Diemen. Daarom heeft D66 er de afgelopen jaren voor gezorgd dat er in Diemen veel is geïnvesteerd in sport. De nieuwe sporthal is daar een mooi voorbeeld van. Maar denk ook aan de renovatie van het sportpark, waardoor er nu ruimte is voor hockeyvelden.

We blijven ons ook in de coalitie inzetten voor zo veel mogelijk ruimte voor sportvoorzieningen, zowel in verenigingsverband als in de openbare ruimte. Iedereen in Diemen moet de mogelijkheid hebben om te sporten en bewegen.

We zorgen dus voor
genoeg mogelijkheden om te sporten