Fiets mee met D66!


Beste fietsliefhebber,

Op 17, 18 en 19 februari zal een enthousiaste groep moedige D66-fietsers uit de provincie Utrecht dagelijks 66 kilometer afleggen. De route voert ook door de gemeente Zeist.

Op zaterdag 18 februari 2023 ontvangen wij de groep fietsers in Zeist. Om 12.15 uur komen ze aan bij het Energiecentrum op de Slotlaan 300 in Zeist. 

Er zal een korte inleiding worden gehouden over het Energiecentrum, het unieke initiatief waarmee in Zeist inwoners worden geholpen energiebewust te wonen. 

Vanuit D66-Zeist bieden we de fietsers een lunch aan, praten we elkaar bij en maken we verder kennis . 

Doe jij ook mee aan deze actie? Dat kan op verschillende manieren:

Kom op zaterdag 18 februari 12.15 naar de Energiecentrum in Zeist (Slotlaan 300), hoor wat het Energiecentrum allemaal kan doen, en maak kennis met de provinciale delegatie; stuur even een mailtje dat je komt naar [email protected] en laat weten of je ook van de lunch gebruik wilt maken!

Fiets een stuk(je) mee, de groep gaat na Zeist door naar De Bilt en Utrecht; meld je hiervoor aan in de appgroep Fietstocht PS23.

Wil je op de hoogte blijven van deze actie en de route voor alle drie de dagen of wil je zelfs meer meefietsen: meld je dan aan op de D66-appgroep.


Laten we op 18e februari rond 12.15 met een grote groep de fietsers verwelkomen in Zeist!

Namens bestuur en fractie van D66 Zeist
Dick van Ginkel