Thierry de Heer

Klik hier
voor de
video

Beeld: D66 Woensdrecht

Ik ben lid geworden van D66, omdat het de partij is met een mondiaal wereldbeeld. Nederland is te klein om de grote vraagstukken van de huidige tijd het hoofd te bieden en daarom moeten we samenwerken, in Europa en daarbuiten.

  • 33 jaar
  • Goes
  • Hoogerheide
  • Hij/hem

Klimaatverandering moet mondiaal aangepakt worden, het verlies aan biodiversiteit is niet alleen een probleem in Nederland, maar speelt wereldwijd. Ook al zijn de problemen mondiaal, de oplossingen beginnen lokaal. D66 Woensdrecht is de partij die deze problemen durft te benoemen en buiten de gebaande paden denkt om deze op te lossen. Ik heb mezelf de afgelopen jaren ingezet voor de inwoners en belangen van Woensdrecht en hoop dat de komende jaren ook te mogen doen!

– Ik twijfel dus ik besta.
– De eerste stap om een probleem op te lossen is het probleem te erkennen
– Ieder mens heeft recht op een eigen mening, maar niemand heeft recht op eigen feiten.
– The proper function of a man is to live, not to exist.

In de natuur, niet specifiek een bepaalde plaats. Ik kom hier tot rust en geniet van de schoonheid van onze gemeente en zie hoe de natuur zich niks aantrekt van de waan van de dag.

Woensdrecht bevindt zich op het drielandenpunt met België, Zeeland en Noord-Brabant, deze locatie biedt kansen op het gebied van werkgelegenheid, wonen, onderwijs, openbaar vervoer en toerisme.

1- Betere communicatie en samenwerking met en richting onze inwoners.
2- Open en eerlijke politiek bedrijven, geen achterkamertjespolitiek meer.
3- Aanpakken van klimaatverandering en de gevolgen daarvan.

D66 betekent de positieve weg naar de toekomst, waarbij we niemand laten vallen.

Boeken van Dan Brown, omdat ze zo heerlijk weglezen en soms hoop ik erop dat het geen fictie is.

Optreden van Alex Agnew, de man is ontzettend grappig en probeert met een lach een pijnlijke boodschap van een maatschappelijk probleem aan de kaak te stellen. Dat vind ik enorm knap en interessant.