Canvassen in de wijk

8 mei gingen D66-ers Patty, Jolien, Esther en Jeroen langs de deuren. Wat gaat er goed in de wijk, in het dorp? En wat kan er beter? Wat kan de gemeente doen en welke onderwerpen moeten we inbrengen in de gemeenteraad?

Zorgen

Loszittende tegels, plassen water, rotonde bij de Albert Heijn. Deze punten werden door meerdere Voorschotenaren genoemd. Ook vroegen enkele personen of er meer woningen kwamen en of we goed in gaten wilden houden of Voorschoten bereikbaar blijft of eigenlijk beter bereikbaar wordt. Ook belangrijke punten die we meenemen.

Blij

Wat heel leuk was om te horen dat veel mensen die we gesproken hebben, blij waren om in Voorschoten te wonen. Een heerlijk dorp, leuke buren en in onze wijk kijken we naar elkaar om. Ook vertelde een mevrouw dat ze zo blij is met hoe ze door Voorschoten voor elkaar geholpen wordt. Mooie complimenten voor ons dorp.

Meer input

Wil je ook inbreng leveren wat er beter kan, moet? Of juist waar je blij mee bent en we goed moeten blijven doen? Laat het ons weten. Mail met [email protected] of volg ons op Facebook, Instagram of Twitter. Daar kan je via DM ook je reactie achterlaten of kunnen we een afspraak maken om elkaar te spreken.
De politiek is er voor alle inwoners van Voorschoten, dus we zijn heel benieuwd naar jullie input.

Patty-Jolien-en-Esther-de-wijk-in

Esther Mieremet, Patty Wijnen en Jolien Schroot staan op de straat inVoorschoten met ieder een bord in hun handen waarop reacties van inwoners staan. Beeld: Esther Mieremet