Esther Mieremet

Esther stelt zich voor

Esther Mieremet - Beeld: Gruytphotography

Ik voel de taak om de verbinding met de inwoners te houden en maken.

  • 49 jaar
  • Leiderdorp
  • Park Allemansgeest
  • Zij/haar

Moeder van vier pubers, actief als crossfitter, hockeyster. Ik werk als projectleider van veiliginternetten.nl en privacy officer. Woon meer dan 16 jaar in Voorschoten.

Ik wil m’n vrije tijd gebruiken om bij te dragen aan ons mooie dorp. Wat kan ik doen om het beter en aangenamer te maken voor iedereen? Startend met luisteren wat er speelt in ons dorp, zorgen dat iedereen mee kan komen, durven keuzes maken om Voorschoten nog mooier te maken. Focus op bewegen, opgroeien in een groene en veilige omgeving, buiten spelen voor jeugd. Cultuur beoefenen en cultuur kunnen genieten zie ik als een belangrijk onderdeel van een samenleving. Hiervoor maak ik me hard.

Heerlijke plek om je kinderen te laten opgroeien, in de Randstad, tussen 2 grote steden. Alles binnen bereik met het dorpse karakter. Groen om ons heen, kasteel Duivenvoorde, Vlietlanden, mooie sportverenigingen.

Sportief, no nonsens, trouw, met een groot analytisch vermogen in staat om in te leven in anderen. Leergierig.

Heeft overzicht over het geheel, zonder details uit het oog te verliezen

Teamspirit

Sportmogelijkheden voor alle Voorschotenaren, focus op cultuur maken en cultuur genieten, digitale veiligheid meer op de agenda

Mijn moeder: geeft me altijd het gevoel dat ze trots op me is (vroeger en nu). Kijkt altijd naar mogelijkheden en is positief. Helpt iedereen, altijd. Laat iedereen vrij te denken en te doen. Zoals mijn moeder dit doet, zou ik ook willen kunnen.