Fietstocht campagne PS2023 Utrecht.

LET OP: auteursrechten ontbreken. S.v.p. de auteursrechten invullen voor deze afbeelding before using it.

Zaterdag 18 februari 2023 ontvangt D66 Utrechtse Heuvelrug de fietsende kandidaten voor de Provinciale Staten in Doorn en Driebergen.

• Rondom 10.30 verzamelen we voor koffie en kennismaken bij het Rosarium te Doorn. Daar is ook de start van de fietstocht van deze dag om 11.00 uur.

• Rondom 11.30 is dan de binnenkomst in Driebergen. Verzamelpunt hier is het begin van de Traaij (het pleintje tegenover boekhandel Jacques Baas).
Wij bieden de fietsers op beide plekken een versnapering aan en gaan met hen en het publiek in gesprek over wat de provincie kan betekenen voor Utrechtse Heuvelrug met name op het gebied van mobiliteit en bereikbaarheid en waarom het – daarom – belangrijk is om op 15 maart te gaan stemmen.

Meedoen

Je kunt op verschillende manieren meedoen aan deze actie:
• Kom op zaterdag 18 februari 10.30 uur gezellig naar het Rosarium in Doorn om koffie te drinken met mensen van de provinciale delegatie waaronder Marianne de Widt, Lyke Veen, Philip Overkleeft, Marieke Prins, Jan Willem Langenbach en vele anderen. Ook Marcel Harinck is aanwezig als organisator van deze fietstocht.
• Fiets eventueel vervolgens een stuk(je) mee. De groep gaat door naar Driebergen en arriveert daar rondom 11.30 uur aan het begin van de Traaij (het pleintje tegenover boekhandel Jacques Baas).
• Of kom tegen die tijd naar het pleintje tegenover boekhandel Jacques Baas in Driebergen om kennis te maken met de provinciale delegatie.
• En fiets dan vanuit Driebergen een stukje mee, de groep gaat door naar Zeist.