Even voorstellen: Didi el Moussaoui

Op de Algemene Afdelingsvergadering van zaterdag 25 juni zijn twee nieuwe bestuursleden verkozen. Hier stelt ons nieuwe bestuurslid talentontwikkeling & opleiding zich voor: Didi!

Beeld: Didi el Moussaoui

Wie ben je?

Mijn naam is Didi el Moussaoui, 44 jaar en 11 jaar actief lid voor de partij. Ik ben in het dagelijks leven project manager cyber security en woon samen met mijn gezin in Leidsche Rijn.

Waarom deze functie?

Persoonlijk heb ik in het verleden veel ervaring opgedaan als begeleider en empowerment coach tbv scholieren en studenten. Later heb ik ook binnen een andere (kleinere) afdeling D66 leden begeleid die de ambitie hadden om volksvertegenwoordiger te worden. Wat ik vooral geleerd heb is hoe je met een juiste aanpak en een fijne omgang je inzicht krijgt in iemands sterke punten. In combinatie met het schenken van vertrouwen heb ik mogen meemaken hoe mooi zij gegroeid waren.

De geweldige dynamiek die binnen de Utrechtse afdeling heerst geeft mij energie. Die energie wil ik graag gebruiken door deze ervaring maximaal in te zetten voor leden met ambitie.

Waar heb je het meeste zin in?

Ik kijk uit naar de samenwerking met de LTC. Vooral ook om mezelf te versterken op het vlak van opleiding en talentontwikkeling. Ik wil de opgedane kennis en expertise ten goede laten komen aan onze afdeling.

Wat wil je als eerste oppakken?

Naast het voortzetten van de bestaande activiteiten wil ik graag ook met nieuwe ideeën en plannen voor de toekomst komen. Vervolgens wil ik zoveel mogelijk leden te kennen geven wat deze (nieuwe) toekomstige plannen en ideeën zijn.

Wil je de leden iets meegeven?

Graag wil ik alle leden meegeven dat we vooral laagdrempelig en benaderbaar willen zijn. Ik wil graag een verbinder zijn dus schroom niet om contact met mij of met iemand anders uit het bestuur op te nemen indien je ideeën, vragen of ambities hebt. Ik sta altijd open voor een wandelafspraak of om ergens een kop koffie te drinken.