Houd jij van politiek? Lijkt het je leuk om te debatteren over actuele problemen? En wil je daarbij ook nog eens interessante en maatschappelijk betrokken D66’ers ontmoeten?

Route66 is een tweejarig programma gericht op jonge D66’ers in de leeftijd van 25 tot en met 33 jaar. Routers willen graag met- en van andere Routers leren en stellen gezamenlijk een inspirerend programma op. Wij streven naar (een diverse en gebalanceerde samenstelling van de groep) een groep met verschillende mensen die elkaar aanvullen.

Een programma voor én door Routers

Het Route66 programma wordt door een groep van 40 Routers samengesteld. Routezaterdagen, Routetalks, vaardighedenweekend, een lang weekend op werkbezoek in het buitenland en talloze sociale activiteiten worden door (interne) commissies georganiseerd. Van alle deelnemers wordt verwacht dat je samen met een aantal anderen ten minste één Routezaterdag organiseert. Daarnaast is het belangrijk dat alle Routers via andere commissies aanvullende inhoudelijke en sociale activiteiten organiseren. Deelname aan Route66 vraagt om de nodige inzet (denk aan 20 uur per maand).De Routezaterdag vindt plaats op de eerste zaterdag van de maand. 

Infoavonden & Vragen

Op 28 september en 6 oktober vinden online informatieavonden plaats. Op deze avonden vertellen wij je graag meer over Route66 en is er ruimte voor jou om je vragen te stellen.

Wij zijn ook per mail bereikbaar: [email protected].

Aanmelden

Je kunt je vanaf 20 september aanmelden. De uiterste aanmelddatum is 7 november (om 23:59u).
Meld je hier aan.

Beeld: Route66