D66 Rijswijk is trots op het verkiezingsresultaat

Met 2.467 stemmen heeft D66 Rijswijk beter gescoord dan bij de vorige verkiezingen en haar huidige vier zetels in de Rijswijkse gemeenteraad behouden. Een resultaat om trots op te zijn!

Beeld: Jeroen Mooijman

steun voor college-inzet

D66-lijsttrekker Elze Woudstra is tevreden. “Ik wil allereerst Beter van Rijswijk van harte feliciteren met hun verkiezingsresultaat. D66 heeft het huidige zetelaantal ruimschoots behouden. De inwoners van Rijswijk hebben hiermee laten zien dat ze onze inzet in de afgelopen collegeperiodes waarderen. Ook de aankomende vier jaar zullen wij ons vol enthousiasme blijven inzetten voor Rijswijk.”

Trots op campaigners

Afdelingsvoorzitter Esther van Hofwegen kijkt tevreden terug op de campagne. “D66 is in Rijswijk een ontzettend actieve afdeling met veel betrokken leden. Samen hebben we ervoor gezorgd dat er een progressief verkiezingsprogramma ligt waar de fractie mee aan de slag kan en hebben we een mooie campagne gevoerd.”

De nieuwe fractie komt donderdagavond voor het eerst bijeen. Elze Woudstra: “Het is aan Beter voor Rijswijk als grootste partij om initiatief te nemen. D66 heeft bewezen met veel partijen goed te kunnen samenwerken. Wij hopen ook deze periode onze bijdrage te kunnen leveren aan de vooruitgang van Rijswijk.”