Coalitie-akkoord bereikt!

De gesprekken tussen BVR, GroenLinks, D66, VVD en PvdA hebben geleid tot een coalitieakkoord. Samen met de Raad en de stad kan nu verder worden gewerkt aan de toekomst van Rijswijk.
Voor een stad waar je fijn kan wonen, in een groene buurt en waar iedereen mee kan doen.

Veel dank aan alle betrokkenen: Beter voor Rijswijk GroenLinks Rijswijk VVD Rijswijk Pvda Rijswijk voor de open gesprekken. En aan Martin Wörsdörfer voor de begeleiding en de goede ondersteuning vanuit Gemeente Rijswijk.

De leden van D66 Rijswijk kunnen op 15 juni het akkoord bespreken met de D66 onderhandelaars. Aanmelden kan via [email protected]

Beeld: Gemeente Rijswijk

Een mooi resultaat.

D66 Fractievoorzitter en mede-onderhandelaar Elze Woudstra: “Ik ben reuze blij dat het is gelukt om verschillende politieke stromingen in een bijzonder breed akkoord te verenigen. De goede sfeer van de afgelopen weken geven ook veel vertrouwen voor de toekomstige samenwerking”

Wethouder Armand van de Laar zal ook de komende jaren D66 Rijswijk in het college vertegenwoordigen. Hij bijt zich vast in de portefeuilles Stadsontwikkeling, Mobiliteit, Grondzaken en Burgerparticipatie.

De leden van D66 Rijswijk kunnen op 15 juni het akkoord bespreken met de D66 onderhandelaars. Aanmelden kan via [email protected]

Het coalitie akkoord 2022 – 2026