Sebastiaan van der Pal

Beeld: D66

Over Sebastiaan van der Pal

  • 46 jaar
  • Hoogeveen
  • Hengelo
  • Hij/hem

Na uitgevallen te zijn op school en de daaropvolgende jaren van leven in armoede en daardoor een slechte kwaliteit van leven ben ik nu in de positie dat ik wat terug kan geven aan de samenleving. Ik heb mijn leven aardig op de rit. Een eigen bedrijf (De Dondersteen in de binnenstad) getrouwd en twee fijne kinderen. Hierdoor kan ik mij nu inzetten voor de mensen die moeilijker mee kunnen komen en niet het geluk hebben wat ik gehad heb.

Graag wil ik op zoek naar hoe we het vertrouwen van de Hengeloërs in de politiek weer terug kunnen krijgen. Mensen zijn niet voor niks hun vertrouwen kwijt. Er is iets mis gegaan. Mensen willen graag vertrouwen en door lokaal met politiek bezig te zijn sta ik dicht bij de mensen, net zoals ik dat in mijn onderneming ervaar(De Dondersteen in de binnenstad).
Ik heb moeite met mensen die alles zeggen zeker te weten. Dan zeg je eigenlijk dat je niks meer wilt leren. Durf te twijfelen en kritisch alles van alle kanten te kijken. Dat zorgt uiteindelijk voor een betere keuze.