Ojanne de Vries – Chang

Meer over Ojanne

Ojanne de Vries – Chang - Beeld: Fotoshootz

“De aarde doorgeven. Als raadslid wil ik aan de slag met een duurzaam en inclusief Heerenveen.”

  • 40 jaar
  • Heerenveen
  • Heerenveen

Als sociaal-liberaal, als moeder en als bewoner van deze aarde blijf ik werken aan een duurzame en inclusieve samenleving. Als raadslid en fractievoorzitter in de gemeente Heerenveen zie ik de maatschappelijke opgaven veranderen en is het tijd voor actie. Waarbij kleine stapjes in de goede richting, van onderop, net zo waardevol zijn als de grote systeemveranderingen die jaren op zich laten wachten.

Als raadslid wil ik aan de slag met een duurzaam en inclusief Heerenveen. Dit valt voor mij uiteen in een drietal hoofdthema’s:
Klimaat, Energietransitie en Inclusieve samenleving.
 
Graag ga ik met je in gesprek, je kunt mij vinden via verschillende social media kanalen.

Museum Belvedere staat midden in het parkgebied Oranjewoud. De combi tussen woud en water is spannend. En het modern ontworpen museum, met aansprekende kunst maakt het een fijne plek om te zijn en andere mensen te ontmoeten.

Heerenveen staat nationaal en internationaal bekend om haar topsport. Ik zie nog veel kansen om de topsportinfrastructuur die wij hebben nog verder te ontsluiten voor al onze inwoners. 

Wat zijn zaken die jij als raadslid wil bereiken?

  • Dat we al aan de tekentafel al rekening houden met een duurzame en groene omgeving, zodat alle inwoners, nu en later, van groen kunnen genieten. 
  • Een werkbonus biedt mensen de kans weer zelf de regie te pakken en zich volledig te ontplooien. 
  • Een cultuurhuis waar inwoners elkaar ontmoeten en met elkaar het gesprek aan kunnen gaan zou ik graag in Heerenveen zien.