D66 Eindhoven bezoekt Van Abbemuseum

Beeld: Van Abbemuseum

Vrijdag 1 december organiseert de werkgroep Onderwijs, Cultuur en Sport van D66 Eindhoven haar eerste activiteit voor de leden van de afdeling.

Nu het buiten kouder wordt is er niets fijner dan naar binnen te gaan. We nodigen je uit om samen met ons een kijkje te nemen in het Van Abbemuseum. We krijgen een rondleiding door het museum. Daarna neemt directeur Anastasia van Gennip ons mee in de laatste ontwikkelingen die het museum heeft doorgemaakt. Welke prioriteiten stelt het Van Abbemuseum zich de komende jaren? Hoe zorgt het museum voor toegankelijkheid, vernieuwing, diversiteit en zo veel meer?

Dit werkbezoek is dan ook een heerlijke combinatie van kunst en politiek. We sluiten het bezoek gezamenlijk af met een drankje in de nabijgelegen Stadsbrouwerij.

Het toegangskaartje en eerste drankje tijdens de borrel nemen wij voor onze rekening. We verzamelen tussen 16.45 en 17.00 uur voor het Van Abbe.

Aanmelden

Het toegangskaartje en eerste drankje tijdens de borrel nemen wij voor onze rekening. We vragen je wel je van tevoren aan te melden via [email protected]

Heb je een museumkaart? Vermeld dit dan alsjeblieft bij je aanmelding, dat scheelt ons namelijk kosten.

De eerste keer naar een evenement van D66 Eindhoven?

Ben je een nieuw lid, of ga je voor het eerst naar een D66 Eindhoven activiteit en wil je graag dat iemand je wegwijs maakt? Geen probleem! Iemand van het bestuur zal je met plezier rondleiden en introduceren bij onze leden. Geef je op via dit formulier.

Updates via Whatsapp?

Wil je ook via Whatsapp nieuws en updates over afdelingsactiviteiten ontvangen? Stuur dan een mailtje naar [email protected] om lid te worden van onze Whatsapp Community.

Toegankelijkheid

D66 Eindhoven is er voor iedereen. Heb jij speciale hulpmiddelen nodig om deze activiteit bij te kunnen wonen of zijn er andere zaken om rekening mee te houden? Laat het ons dan weten via de mail.