Algemene afdelingsvergadering

Beeld: D66 Eindhoven

Om het reilen en zeilen binnen onze afdeling te bespreken is er op 12 oktober weer een algemene afdelingsvergadering.
Tijdens de AAV zal onder andere het bestuur de plannen voor het komende jaar presenteren en zullen we stil staan bij de vacatures binnen onze afdeling. Daarnaast is dit het moment voor leden om kritische vragen te stellen en mee te denken over de richting van D66 Eindhoven.

Politiek intermezzo

Tijdens de AAV zal er ook kort tijd zijn tussen de zakelijkere procedures door voor een interactieve sessie met onze Stadsgazant Janneke van Kessel. Zij zal in een interview met raadslid Volkan Memis uitbreiden over haar functie binnen het stadsbestuur en over de uitdagingen binnen hun portefeuilles.

Locatie & tijd

De AAV zal zijn in Pand-P te Eindhoven. Inloop is vanaf 19.45uur en de vergadering zal om stopt 20.00uur aanvangen. We verwachten rond 21.30uur klaar te zijn, waarna er nog tijd is om na te praten aan de bar.

De uitnodiging zal uiterlijk 14 dagen voor de AAV via de mail worden verzonden naar alle Leden van D66 Eindhoven. Hierin zullen ook de definitieve agenda en alle belangrijk stukken worden bijgevoegd.

De eerste keer naar een evenement van D66 Eindhoven?

Ben je een nieuw lid, of ga je voor het eerst naar een D66 Eindhoven activiteit en wil je graag dat iemand je wegwijs maakt? Geen probleem! Iemand van het bestuur zal je met plezier rondleiden en introduceren bij onze leden. Geef je op via dit formulier.

Updates via Whatsapp?

Wil je ook via Whatsapp nieuws en updates over afdelingsactiviteiten ontvangen? Stuur dan een mailtje naar [email protected] om lid te worden van onze Whatsapp Community.

Toegankelijkheid

D66 Eindhoven is er voor iedereen. Heb jij speciale hulpmiddelen nodig om deze activiteit bij te kunnen wonen of zijn er andere zaken om rekening mee te houden? Laat het ons dan weten via de mail.