D66 Diemen haalt ideeën op in de Biesbosch

Elke paar weken gaat D66 Diemen de wijk in om ideeën op te halen bij inwoners. Vorige keer waren we Ruimzicht-West. En dit weekend waren we in de Biesbosch. We bellen aan en vragen wat mensen fijn vinden aan wonen in Diemen en wat er beter kan. De ideeën helpen ons bij ons werk in de gemeenteraad.

Beeld: Sarie Muijs

Goede gesprekken tijdens een regenachtige dag

Met een aantal flinke regenbuien zat het weer niet echt mee. Ondanks dat hebben we in de Biesbosch veel leuke gesprekken gehad. Bewoners vertelden dat ze het heel fijn wonen vonden in Diemen. Lekker rustig, maar toch genoeg te doen.

Veel mensen hadden ook ideeën over hoe het beter kan in Diemen. Er is in de Biesbosch een vurige en breed gedeelde wens voor een middelbare school. D66 Diemen zet zich hier al jaren voor in. De gesprekken met de bewoners sterken ons in dit streven.

Een andere veel gehoorde wens was meer verlichting om inbraak te voorkomen en de wens voor meer speelplekken voor kinderen in de wijk. Ook dit nemen we mee in het raadswerk. Verder hoorde we complimenten voor de gemeente en in het bijzonder de burgemeester Erik Boog (D66).

Kortom, hele leuke en verhelderende gesprekken. Met na afloop een welverdiend kopje koffie in Holland Park om weer even op te warmen.

Beeld: Onitcha Ramautarsing