Margriet Logtenberg

Beeld: onbekend


Mijn naam is Margriet Logtenberg. Ik ben  56 jaar geleden geboren in Meppel. Ik ben  getrouwd en heb twee dochters.
Eind jaren tachtig ben ik in dienst getreden op de afdeling welzijn van de gemeente de Wijk.
Hierdoor zijn wij in de Wijk gaan wonen, alweer sinds 1990.
Tijdens het moederschap heb ik mij laten omscholen tot doktersassistente. Mijn stage was in het Bethesdaziekenhuis in Hoogeveen (thans TREANT). Dit beviel zo goed dat ik er enkele jaren ben gebleven.
Tijdens deze periode ben ik mij meer gaan verdiepen in bioresonantie, na een persoonlijke  positieve ervaring. Dit heeft geresulteerd in mijn eigen bioresonantiepraktijk aan huis.

  • 58 jaar
  • Meppel
  • de Wijk

Lievelingsplek in je gemeente (en waarom?)

Mijn favoriete plek in de Wijk is  Dickninge met aan de grens van dit bos en Provincie Drenthe, de Reest. Het is een plek met veel geschiedenis en unieke vegetatie, zoals in het vroege voorjaar de uitbundige bloei van de Holwortel. Elk seizoen is weer bijzonder om doorheen te wandelen.

Wat vind jij belangrijk voor onze gemeente?

Wat ik belangrijk vind is dat er voorzieningen zijn en blijven voor de jeugd. Hierbij denk ik aan  jeugdzorg, jongerenwerk maar ook aan samenkomstplekken voor de jeugd zoals speeltuin of een sociaal-cultureel centrum.
In deze tijd van individualisering vind ik het belangrijk dat de dorpen van de gemeente de Wolden hun identiteit kunnen blijven behouden. Hierbij denk ik aan het naoberschap, het verenigingsleven en voldoende faciliteiten voor de jeugd en ouderen.