Albert Bosch

Beeld: Onbekend

Mijn naam is Bert (Albert) Bosch en ben geboren op 19 augustus 1952 in Zwollerkerpel, getrouwd. Ik ben woonachtig in Echten.
Voor ik in 2018 in De Wolden ben komen wonen heb ik 40 jaar in Koog aan de Zaan gewoond. Na mijn pensionering wilden we wat landelijker gaan wonen. De keus is toen gevallen op zuidwest Drenthe, verder heeft het toenmalige aanbod op Funda ervoor gezorgd dat dit uiteindelijk Echten is geworden.
Sinds mijn pensionering hou ik mij bezig met fietsen/wandelen in voornamelijk Drenthe. Een van mijn lievelingsplekken in de gemeente is het Ruinerbos, maar ook dorpen als Ansen en Echten zijn toch wel de dingen waarom ik voor Drenthe heb gekozen.
Verder ben ik ook nog veel met computerachtige zaken bezig, voornamelijk programmeren, aangevuld met dingen als muziek, lezen etc.
Ook hebben we een huis in de Ardennen waar we regelmatig heen gaan.
Ik heb een T.U. opleiding Werktuigbouwkunde afgerond maar heb het grootste deel van mijn werkzame leven als software engineer gewerkt en software geschreven voor machinebesturingen.

  • 71 jaar
  • Echten

Aandachtspunten voor onze gemeente

De gewenste aandachtspunten voor de gemeente De Wolden zouden wat mij betreft moeten zijn een goede belangenafweging tussen economie en landschapsbehoud/natuur. Wat ik verder van belang vind is dat er meer voorzieningen c.q. woningen zouden moeten komen die het mogelijk maken dat jonge mensen ook in De Wolden kunnen blijven wonen.