Mark Holtslag

Mark Holtslag - Steunfractielid Beeld: Fotostudio Lifetime

Als inwoner van onze mooie gemeente ben ik woonachtig in het dorp Hall en voel ik me zeer betrokken bij mijn leefomgeving. Mijn motto hierin is; laat de wereld een beetje beter achter dan je deze hebt aangetroffen. Via de dorpsraad Eerbeek-Hall ben ik bij de lokale politiek en het bijzonder bij D66 betrokken geraakt.

  • 43 jaar
  • Hall
  • Hij/hem

Vanwege mijn vrijwilligerswerk als penningmeester van de dorpsraad Eerbeek-Hall, stichting Hall-Bouwt en als lid van de permanente contactgroep Oost-Veluwe, Natuurmonumenten heb ik de afgelopen jaren een groot maatschappelijk netwerk opgebouwd. Hierdoor kwam ik al regelmatig in aanraking met de gemeente en de lokale politiek. Ik merkte dat ik een bovengemiddelde interesse had in de lokale politiek. Mijn interesses liggen bij leefbaarheid voor de (kleine) kernen, ruimte voor ons prachtige buitengebied, landschap, biodiversiteit, duurzaamheid, mobiliteit en veiligheid in de breedste zin van het woord.
Graag wil ik mij de komende jaren inzetten als fractieondersteuner van D66 om onze gemeente nog mooier te maken dan dat deze al is.