Daniëlla Magermans

Daniëlla Magermans - Raadslid Beeld: Fotostudio Lifetime

Begin 2020 ben ik in Brummen komen wonen. Vanwege de mooie omgeving maar zeker ook door de open en vriendelijke manier waarop men je hier op straat begroet. Een gemeente waar je je welkom voelt.

  • 52 jaar
  • Groningen
  • Brummen
  • Zij/haar

“Laat iedereen vrij en niemand vallen” is onbewust al heel lang mijn levensmotto. Zo heb ik mijn kinderen opgevoed en kijk ik zelf naar de wereld. Het geeft ook meteen weer dat er altijd meerdere kanten aan een verhaal zitten en niets zwart-wit is. Behalve in de wiskunde.

Als D66 lid draag ik graag mijn steentje bij om de partij in de gemeentelijke politiek een duidelijke stem te geven. Door uitdagingen met een open blik te onderzoeken kunnen we zorgen voor een fijne en gezonde leefomgeving voor alle inwoners van Brummen.

Lievelingsplek in je gemeente (en waarom?)

Ik ben de gemeente nog volop aan het ontdekken maar ben op dit moment erg blij met het gat van Cortenoever waar ik heerlijk in open water kan zwemmen.

Welke kansen zie jij voor je gemeente?

Een openbare ruimte die toegankelijk is voor iedereen, waarbij we iedereen de ruimte geven maar ook opkomen voor de kwetsbaren onder ons.