D66 Zaltbommel presenteert kandidatenlijst

Smulders is op dit moment gemeenteraadslid. De nummer twee op de lijst is Joost Drijvers (62 jaar) uit Gameren, die momenteel burgerlid is. Hij werkt als docent binnen de gemeente Zaltbommel. “Hij is voor D66 een ervaren kracht met kennis op een van onze hoofdthema’s, namelijk onderwijs”, laat de partij weten. “Joost heeft veel zicht op de verschillen binnen het onderwijs, de verbeterpunten om de kansengelijkheid ook in Zaltbommel te vergroten.

Martijn Derksen

Op de derde plaats staat Martijn Derksen (31 jaar) uit Zaltbommel. Hij heeft ervaring als adviseur ruimte en mobiliteit. “Vooral met het oog op de noodzakelijke veranderingen voor het huidige parkeerbeleid van de binnenstad is Martijn een enorme aanwinst”, aldus lijsttrekker Elke Smulders.

Larissa Langstraat

Larissa Langstraat (33 jaar) uit Zaltbommel is de nummer vier op de lijst. Zij heeft ervaring binnen de publieke dienstverlening een daar bij aan de veranderingen die volgens D66 nodig zijn binnen de organisatie en bestuurscultuur. “Transparantie en openbaar besturen lijkt in Zaltbommel steeds minder op de voorgrond te staan, het is vaak allemaal al beklonken en in achterkamertjes besloten. D66 wil hier echt verandering in gaan aanbrengen”, zegt Elke Smulders.

De top vijf eindigt met Bastiaan Meyers (47 jaar) uit Zaltbommel. Hij heeft een groot hart voor zorg en sport.

De top negen bestaat verder uit: Piet van Wesemael uit Zuilichem, An van Tuijl uit Zaltbommel, Wolter Spaink uit Zaltbommel en Jan van der Meer uit Zaltbommel.