Daniëlle Vlasman

Beeld: Fotolux Zaltbommel

Sinds 2007 woon ik met mijn partner met veel plezier in Rossum. Voor mij is dit dorp écht de parel in de Bommelerwaard. Toen het tijdens de verkiezingen van 2010 bleek dat D66 niet vertegenwoordigd was in de gemeente Maasdriel ben ik me in gaan zetten om ervoor te zorgen dat het gedachtegoed van D66 ook in de lokale politiek van Maasdriel terug te vinden is.

  • 54 jaar
  • Emmeloord
  • Rossum
  • Zij/haar

Ik ben trots op onze actieve (fractie) leden die met zoveel passie en inzet hun steentje bij-dragen aan duurzamere, socialere, transparantere en sterkere gemeente(s). Daar wil ik mij ook voor inzetten. Zeker nu de leden van D66 Bommelerwaard mij op 15 september 2021 hebben verkozen tot nieuwe voorzitter. Ik wil dat we een afdeling zijn waar iedereen wel-kom is. Het is belangrijk dat we nieuwe mensen betrekken bij D66 en dat we zichtbaar zijn in de verschillende kernen en activiteiten en bijeenkomsten organiseren. Met het oog op de verkiezingen in 2022 is het juist nu belangrijk om je aan te sluiten en zo directe invloed te hebben op de toekomst van onze gemeente(s). Daar nodig ik graag iedereen voor uit. Dus kom een keertje langs om kennis te maken!

Lievelingsplek in je gemeente (en waarom?)

Het is heerlijk om de rust en ruimte te ervaren in ons dorp Rossum. Ik fiets of wandel dan ook graag over de dijken langs de Maas en de Waal en ben als het even kan te vinden in één van de natuurgebieden zoals de Kil bij Hurwenen of Buitenpolder Heerenwaarden.