Sander de Kool

Sander de Kool - Beeld: Sander de Kool

Sander de Kool

  • 43 jaar
  • Bodegraven

Mijn naam is Sander de Kool, geboren en getogen in Rotterdam. Daar heb ik ook van dichtbij mee kunnen maken wat een maatschappij doet waarbij arm of rijk wel degelijk een verschil maken. 
 
Voor mij zijn de belangrijke thema’s voor de toekomst van onze kinderen, dezelfde thema’s die bij D66 hoog staan; Milieu en klimaat, onderwijs, Europese samenwerking en de medisch ethische kwesties staan daarbij boven aan. 
 
Qua politiek kan je natuurlijk aan de zijlijn commentaar blijven geven, of je kan vanuit het lidmaatschap van een mooie politieke partij iets proberen te betekenen voor de plek waarin je leeft. Vanuit mijn jarenlange ervaring in de bouw, kan ik op het gebied van bebouwde omgeving en ontwikkeling een bijdrage leveren in een van de grootse opgaves waar we nu voor staan; een duurzame bebouwde omgeving met ruimte voor iedereen. Daarom mijn kandidatuur voor de gemeenteraad Bodegraven-Reeuwijk. 
 
Omdat ik weet hoe belangrijk beweging is voor een gezonde levensstijl, wil ik volgend jaar de Marathon van Rotterdam lopen en over twee jaar een halve Ironman.