Beste leden van D66 Zaanstad,

Via deze weg wil ik jullie laten weten dat ik officieel stop als steunfractielid bij D66 Zaanstad. Ik zal de reden hiervoor kort proberen toe te lichten. Toen ik begon als actief lid voor de fractie was ik 17 jaar. Ik zat toen in mijn laatste jaar van de middelbare school, en ik dacht erg veel tijd te hebben. Nu ben ik bijna 20 jaar, en ik ben volop bezig met het opbouwen van mijn carrière. Daardoor heb ik helaas weinig tijd voor mijn werk als steunfractielid.

Dit was een heel mooi en interessant avontuur, maar het is voor mij nu einde rit. Ik wil de fractie heel erg bedanken voor alles wat ik geleerd heb in de afgelopen jaren als steunfractielid, maar ook als actief lid. Dit zijn ervaringen uit de praktijk die ik niet uit mijn studieboeken zou kunnen halen, en daar ben ik erg dankbaar voor.

Verder zal ik altijd nog maatschappelijk actief blijven, maar dan vanuit eigen initiatief. Ik hoop dat dit een duidelijke uitleg is, maar als dat niet het geval is kunnen jullie me altijd mailen, appen, instagrammen etc.  

Mariam Talim