Verkiezingsprogramma Weesp-Driemond

Met enige trots presenteert D66 Weesp het verkiezingsprogramma voor de bestuurscommissie van het stadsgebied Weesp-Driemond. Het programma is opgesteld in samenspraak met leden van D66 in Weesp en Driemond én met vertegenwoordigers van D66 Amsterdam.

Transparant. Kritisch. Constructief.

Zo kunnen wij met vertrouwen zeggen dat D66 pal staat voor de belangen van inwoners van Weesp en Driemond. Ook in Amsterdam. D66 heeft de ervaring, de kennis én het netwerk om dat niet alleen te beloven. Maar het ook gewoon te doen.

Weesp

Ga voor resultaat voor Weesp en Driemond en stem op 16 maart bij de gemeenteraadsverkiezingen D66.
Download hier het verkiezingsprogramma Weesp-Driemond.

Amsterdam

Dit verkiezingsprogramma is een uitwerking van het verkiezingsprogramma zoals dat door de ALV van D66 Amsterdam is vastgesteld.