Kandidatenlijst D66 Weert bekend

D66 Weert presenteert trots haar kandidatenlijst voor de verkiezingen van de gemeenteraad. Het ledenaantal van D66 Weert is de afgelopen raadsperiode gegroeid, wat terug te zien is in een zeer complete gevarieerde kandidatenlijst met 18 gemotiveerde kandidaten.  
 
Voorzitter René Fontijn: “Ik ben trots op de samenstelling van de lijst. Het is een mooie lijst met een goede verdeling tussen jong en oud, man en vrouw en wijken en kernen. Met een enthousiaste groep mensen aan de top van de lijst heb ik veel vertrouwen in een mooie uitslag voor D66 Weert.
 
De top van de lijst wordt gevormd door lijsttrekker Lizbeth Steinbach (42, Tungelroy) en de steunfractieleden Patricia van der Vegt (40, Leuken), Gerard Knoop (63, Boshoven) en Werner Kupers (55, Centrum). Hoogste nieuwkomer is Eline Korten (27, Keent) op de vijfde plaats van de D66-lijst.
 
Andere opvallende bekende Weerter namen zijn: Ramon Alvarez (35, Moesel) en Leon Jacobs (43, Rond de Kazerne). Ook uit kerkdorp Altweerterheide en natuurlijk Stramproy komen betrokken D66-kandidaten: Rob Gerits (71, Altweerterheide) en René Fontijn (52, Stramproy).
 
De jongste kandidaat is Rebecca Gielis (19, Moesel) op de zevende plaats. D66-nestor Bert van Wijk (82, Groenewoud) sluit traditioneel de lijst af.
 
Lijsttrekker Lizbeth Steinbach: “Ik ben enorm trots op dit team. Het is een mooie mix van ervaring en jonge kandidaten. Het zijn allemaal mensen met een positieve progressieve insteek, die een bijdrage willen leveren aan een toekomstbestendig, groen en leefbaar Weert.”
 
D66 WEERT

Beeld: D66 Weert