Contact met D66

Ik wil graag kennismaken met andere D66-leden in Weert

D66’ers uit Weert en omgeving ontmoeten elkaar tijdens lokale activiteiten en bijeenkomsten. In verband met de coronamaatregelen gebeurt dat tijdelijk online, maar natuurlijk hopen we dat fysieke ontmoetingen binnenkort ook weer  een plek gaan krijgen op onze activiteitenagenda.
Ons advies: bekijk de agenda, kies een onderwerp dat je interessant lijkt en sluit aan bij een bijeenkomst! Aarzel niet, je bent van harte welkom!

Geweldig, alle hulp is welkom! Stuur een e-mail naar onze campagnecommisie via [email protected] en geef aan wat jij interessant vindt om te doen. Aarzel niet als je denkt nog weinig ervaring te hebben met campagne-activiteiten: er gaan altijd ervaren leden mee die je graag informeren en helpen.

Als je het interessant vindt om mee te denken met onze raadsleden dan is het volgen of ondersteunen van de fractie mogelijk interessant voor jou. Je kunt je hierop oriënteren door als gast en toehoorder een fractievergadering bij te wonen. Deze vindt wekelijks plaats op maandagavond.
Stuur een e-mail naar [email protected] en iemand van de fractie neemt contact met je op om te bespreken wat de eerstvolgende mogelijkheid is om een fractievergadering bij te wonen.

Dat is geen enkel probleem. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of schuif aan bij een van onze activiteiten. De aanwezige leden vertellen graag over hun betrokkenheid bij D66 Weert. Voor vragen kun je altijd contact opnemen met ons via [email protected]

Landelijk Bureau D66

Het Landelijk Bureau is verantwoordelijk voor de organisatorische kant van de partij en voert vele taken uit die noodzakelijk zijn voor het functioneren van D66. Zij treedt dienstverlenend op voor de leden, afdelingen en regio’s en is verantwoordelijk voor alle verenigingszaken. Op het Landelijk Bureau werken ongeveer 30 mensen die bij de partij in dienst zijn. In campagnetijd worden extra medewerkers ingezet.

Bezoek- en postadres
Landelijk Bureau D66
Lange Houtstraat 11
2511 CV Den Haag

Telefoonnummer
070-3566066