Doe jij mee met de World Cleanup Day?

Op zaterdag 16 september is het World Cleanup Day, de grootste wereldwijde opschoonactie van het jaar. In 180 landen steken mensen de handen uit de mouwen voor een schonere omgeving. D66 Wassenaar draagt dit initiatief een warm hart toe en wil ook graag een steentje bijdragen aan deze wereldwijde actie.

Daarom nodigen wij je graag uit om a.s. zaterdag tussen 9.00 en 10.00 uur een handje te helpen op het parkeerterrein van het Sterrenbad, (Generaal Winkelmanlaan 2, Wassenaar). Samen met andere D66-ers willen we op deze locatie in ons dorp een rondje zwerfvuil verzamelen. Neem wel zelf een prikstok en/of handschoenen mee. Wij hebben er slechts beperkt beschikbaar. Wij zorgen er voor dat de opbrengst zwerfvuil van de actie diezelfde dag nog gemeld wordt bij organisatie van World Clean up day. Daarmee maken wij zichtbaar hoe door deze actie Wassenaar schoner is geworden.

Wil je aansluiten mail ons dan via Wilco van Doorn [email protected]. Wil je eerst meer informatie? Dat kan. Breng een bezoek aan www.worldcleanupday.nl. Of kijk op de socials onder de tags @nederlandschoon of #worldcleanupdaynl.

Leave a comment

The email address will not be published. Required fields are marked