Gert Meeuwesen

Beeld: D66

  • Vught
  • Hij/hem

Sinds 1995 ben ik getrouwd met Sylvia en samen hebben we drie volwassen zonen. Ik ben werkzaam als verandermanager / IT manager bij uitkeringsinstantie UWV in Amsterdam.

Waarom D66? Eigen verantwoordelijkheid, met een uitgestoken hand naar mensen die dat nodig hebben. Altijd de verbinding zoeken en een constructieve maatschappelijke bijdrage leveren. Dit voel ik nog steeds bij D66.

In 1993 ben ik vanuit Goirle in Vught komen wonen. Mijn vrouw komt hier vandaan en wilde hier graag blijven wonen. Het heeft niet lang geduurd voor ik me helemaal thuis ben gaan voelen. Dat was in de eerste plaats natuurlijk te danken aan de fijne mensen die ik leerde kennen. Daarnaast is Vught een prachtige gemeente om in te wonen.  Het voorzieningenniveau op diverse terreinen is hoog. Ik sport graag, de mogelijkheden hiervoor zijn volop aanwezig. Onze drie kinderen zijn naar prima scholen gegaan: de Piramide en het Maurick College.

De inwoners van Vught, Cromvoirt en Helvoirt moeten kunnen vertrouwen op betrokken en transparant lokaal bestuur. Ik vind het belangrijk dat de belangen van onze gemeente op een goede manier worden behartigd. Het D66-programma staat garant dat Vught, Cromvoirt en Helvoirt de prachtige gemeente blijft die het nu is en waarbij de mensen centraal staan.