Willem Jan de Graaff

Beeld: D66

  • Vught
  • Hij/hem

Ik ben getrouwd met Hannah en wij hebben drie zonen op de middelbare school. Mijn vrouw is zelfstandig Engelse taal trainer en ik ben in het dagelijks leven als Director werkzaam bij een Canadese IT-dienstverlener. 

Ik heb al jaren geleden voor D66 gekozen, omdat de combinatie van liberaal en sociaal mij persoonlijk het beste aanspreekt. Maar alleen D66 stemmen en lid zijn vond ik niet genoeg, dus ben ik in de programmacommissie gestapt en heb ik me in 2020 voor het eerst verkiesbaar gesteld. Ik wil niet langer aan de zijlijn staan, maar actief nadenken over de uitdagingen en oplossingen voor onze samenleving.

Mijn middelbare schoolopleiding heb ik gedaan bij Maurick, ik woonde toen in Oisterwijk, en na omzwervingen binnen en buiten Nederland, woon ik ondertussen al weer ruim 12 jaar in Vught. Van 2014 tot 2019 was ik actief betrokken bij het Vughtse carnaval, als Raodslid en als Burgervaojer van Dommelbaorzedurp.

Vught is prachtige en bruisende gemeente, waar het goed wonen en recreëren is. Als looptrainer bij de loopschool van Wim Akkermans geniet ik wekelijks van het prachtige buitengebied van Helvoirt, Cromvoirt en Vught.
Vught moet ook de komende jaren een aantrekkelijke en gezonde gemeente blijven voor alle geledingen van de bevolking, voor ondernemers, voor gezinnen en met een kloppend hart en hoogstaande voorzieningen.