Arjen Uytendaal (nr. 5) over ruimte voor ideeën van ondernemers en inwoners

D66Velsen gelooft dat inwoners als geen ander weten wat er nodig is in hun buurt. Wij zetten daarom in op meer participatie. Met de kennis en inbreng van inwoners, organisaties en ondernemers zorgen we voor goede besluiten. Alleen samen kunnen we Velsen mooier, groener en ondernemender maken!

Arjen Uytendaal is voormalig raadslid voor D66Velsen en staat nu op plek 5 op de lijst van de gemeenteraadsverkiezingen. Arjen is ondernemer en meer dan 40 jaar werkzaam in het maritieme bedrijfsleven. “Tijdens Corona hebben veel inwoners en ondernemers het moeilijk gehad. Maar ik heb ook gezien dat ondernemers creatieve ideeën verzonnen om omzet te draaien. D66Velsen gelooft in de creativiteit van inwoners en ondernemers en wil dit stimuleren. Wij willen daarom een meewerkend en ondersteunend ondernemersloket, geen ‘het kan niet’ maar juist ‘hoe kan het wel’. Daar wil ik mij voor inzetten!”

D66Velsen maakt zich sterk voor eenvoudige regels. We willen de creativiteit en eigen inbreng van inwoners en ondernemers stimuleren. Dat betekent dus meer ruimte voor initiatieven en kleine evenementen. We hebben ook aandacht voor de  winkelcentra. Deze mogen gezelliger worden met meer terrassen en meer groen. Zo zet D66Velsen zich in voor een gemeente met ruimte voor ondernemers en inwonersinitiatieven!

LET OP: auteursrechten ontbreken. S.v.p. de auteursrechten invullen voor deze afbeelding before using it.