Jong talent op onze lijst!

D66 Rijswijk willen meer kansen voor jongeren. Daarom zijn jongeren goed vertegenwoordigd op de kandidatenlijst. De jongste kanshebber op de plek in de raad is Marnix Kleinjan, 26 jaar en de 6e kandidaat op de lijst.

“Als jonge bewoner van Rijswijk heb ik sterke ideeën: het kost mij en andere ‘lotgenoten’ bijvoorbeeld de grootste moeite om een geschikte huurwoning te vinden, laat staan een koopwoning. En dat terwijl Rijswijk ook voor jongeren een fijne stad is om in te wonen.”

Jong talent op de lijst - Beeld: Jeroen Mooijman

De top 10 van D66 kent nog twee jonge kandidaten. Milthon Boldewijn is 28 jaar en woont sinds een jaar in Rijswijk. Hij staat op plaats 7 van de kandidatenlijst. Milthon vindt het van belang dat jongeren zich uitgedaagd voelen om te ondernemen. “Ik vind het belangrijk dat Rijswijk een stad is waarin initiatief en ondernemerschap wordt gestimuleerd. Een bruisende stad met levendige horeca en winkels. Daar houden we van.”

Stephanie Ekelschot is 32 jaar en maakt de top 10 compleet. Stephanie richt haar blik vooruit naar de toekomst. En die toekomst is natuurlijk groen en duurzaam. Stephanie geniet van het groen in Te Werve. “Juist als je druk bent met het bouwen aan je toekomst is het belangrijk om groen in de buurt te hebben om te kunnen sporten, ontspannen en van te kunnen genieten”.

De komende weken zijn deze drie politieke talenten veel op straat te vinden om in gesprek te gaan met jongeren. Wil je ze liever mailen met jouw ideeën, je kunt Marnix, Milthon en Stephanie vinden via onderstaande link!