Dorien Firet

Dorien Firet - Beeld: Peter van Norden

Mail, app of bel!
[email protected]
06-82092534

Een samenleving waarin we iedereen vrij laten en niemand laten vallen, dat is waar ik voor wil gaan. Ik vind het belangrijk dat we vertrouwen op de kracht van mensen, maar ook dat we er zijn voor mensen die dat nodig hebben. Daarom ben ik Raadslid voor D66 Renkum.

  • 25 jaar
  • Oosterbeek

Ik zit in de laatste fase van mijn studie Bestuurs- en Organisatiewetenschap aan de universiteit Utrecht. In mijn loopbaan kom ik veel organisaties tegen die zich inzetten voor het maatschappelijk belang. Ik geloof in de kracht van samenwerkingen tussen inwoners, ondernemers, maatschappelijke organisaties en de (lokale) overheid. Samenwerken kan een uitdagende klus zijn, maar levert wel de mooiste dingen op! Hier wil ik mij als raadslid voor inzetten.

Lievelingsplek in je gemeente (en waarom?)

Ik ben het liefst buiten, want buiten gebeurt het!
We hebben prachtige natuur om van te genieten, maar een wandeling in het dorp vind ik ook fijn! Lekker onder de mensen!

Welke kansen zie jij voor je gemeente?

Sociaal ondernemerschap! Een goede samenwerking tussen de gemeente en ondernemers kan het antwoord zijn op veel van onze vraagstukken van dit moment. De gemeente moet aan haar zorgtaak voldoen, een sociaal ondernemer kan innovatieve oplossingen bieden.
Voor een samenleving waarin iedereen mee kan doen, we gezond kunnen leven én klimaatproblemen aanpakken, hebben we ondernemers nodig!