De verschillen tussen D66 Renkum en Gemeente Belangen

D66 Renkum en Gemeente Belangen zetten zich beide als partij in voor de inwoners van de gemeente Renkum. Toch hebben ze verschillende plannen voor de gemeente. Je vindt ze in de partijdige kieswijzer.

In onze verkiezingsfilm vertellen we je alles over onze plannen in 20 minuten!
Je leest meer over onze standpunten per onderwerp op onze site.

Partijdige kieswijzer: D66 Renkum en GroenLinks Renkum

Net als D66 is GroenLinks een groene partij. Nadat D66-oprichter Hans van Mierlo het klimaatprobleem in Nederland als eerste agendeerde, hebben we dit thema samen vasthoudend op de kaart gezet. Toch zijn er ook verschillen, die lees je in de partijdige kieswijzer.

In onze verkiezingsfilm leggen we je in 20 minuten al onze plannen uit.
Ook kun je onze standpunten per onderwerp bekijken.

Partijdige kieswijzer: D66 Renkum en PvdA Renkum

Net als D66 is de PvdA een sociale partij. We willen allebei gelijke kansen creëren. Dat begint voor ons bij goed onderwijs en een betaalbare woning voor iedereen. We kunnen hier samen optrekken, maar er zijn ook verschillen. Je leest het in onze partijdige kieswijzer.

In onze verkiezingsfilm van 20 minuten vertellen we je al onze plannen!
Je kunt ook onze plannen per standpunt bekijken.

Partijdige kieswijzer: D66 Renkum en CDA Renkum

Het CDA is een conservatieve partij met christelijke wortels. D66 is een sociaal-liberale partij. Ons doel is om mensen meer keuzevrijheid te geven. De afgelopen jaren hebben we goed met het CDA samengewerkt. Toch zijn er ook duidelijke verschillen. Je leest er alles over in onze partijdige kieswijzer.

Bekijk onze verkiezingsfilm of lees verder op onze website!

Partijdige kieswijzer: D66 Renkum en VVD Renkum

De VVD is een conservatieve partij met liberale wortels. D66 is een sociaal-liberale partij. Ons doel is om mensen meer keuzevrijheid te geven. Iedereen vrij laten, maar niemand laten vallen. Er zijn dus duidelijke verschillen. Je leest er alles over in onze partijdige kieswijzer.

We hebben een verkiezingsfilm van 20 minuten waarin we je alles over onze plannen vertellen!