Blik op de wereld: UK

‘What on earth is going on in the House of Commons?’’ Nieuwsfragmenten, podcasts en krantenkoppen schijnen dagelijks hun licht op baanbrekende onthullingen vanuit het Britse politieke landschap. De ingang van 10 Downing Street is een draaideur voor de Conservatieven en Brexit is drie jaar geleden. Hoe staat het met de relatie tussen de EU en het VK? Hoe zit het met de onafhankelijkheidsdrang van Schotland en Wales? 
 
Kortom, wat is de stand van zaken in het Verenigd Koninkrijk? Hier gaan we over in gesprek met Fleur Launspach (correspondent VK van de NOS), Niels Posthumus (correspondent VK van Trouw) en Phil Bennion (voormalig MEP Liberal Democrats).
 
D66 Internationaal nodigt jullie graag uit op 1 maart 20:00 CET op het Landelijk Bureau van D66 in Den Haag om met een blik te werpen op het Verenigd Koninkrijk. D66ers in het buitenland zijn uiteraard van harte welkom om aan te sluiten. Jullie kunnen de sessie online bijwonen. 
 
Meld je aan door te mailen naar [email protected], laat ook weten of je online of op het Landelijk Bureau in Den Haag deelneemt.

Beeld: Institute for Government